کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

تایید حمله سایبری به یک شرکت تسلیحاتی صهیونیستی

پس از انتشار گزارش‌های متعدد درباره حملات گسترده سایبری به چند شرکت صهیونیستی، منابع عبری‌زبان خبر دادند که یک شرکت صهیونیستی متخصص در ساخت پهپاد، هدف حمله سایبری قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 20
کد خبر: ۱۰۶۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، شرکت صهیونیستی «UVISION AIR» متخصص در ساخت پهپاد‌های «هیرو» از حمله سایبری به سامانه‌های خود خبر داد.

بر اساس گزارش امروز (چهارشنبه) پایگاه «اسرائیل دیفنس»، در پی این حمله سایبری، در برخی از سامانه‌های این شرکت صهیونیستی اختلال ایجاد شده است.

UVISION AIR می‌گوید که با کمک یک گروه از کارشناسان امنیت سایبری در حال اصلاح اختلالات به وجود آمده است.

این شرکت صهیونیستی همچنین اعلام کرد که هکر‌ها از این شرکت درخواست پول کرده‌اند؛ اما مدعی شد که به خواسته آن‌ها پاسخ مثبت نداده است.

این در حالی است که منابع صهیونیستی هفدم ماه جاری نیز منابع صهیونیستی از هک اپلیکیشن بانک صهیونیستی «هپوعلیم خبر دادند.

منابع خبری طی ماه‌های گذشته گزارش‌هایی از چند حمله سایبری به شرکت‌های مهمی در اراضی اشغالی منتشر کرده‌اند.

روزنامه عبری‌زبان «یدیعوت آحارانوت»، سی‌ام شهریور ماه، خبر داد که یکی از بزرگترین شرکت‌های ارتباطی رژیم صهیونیستی هدف حمله سایبری قرار گرفته است.

یدیعوت آحارانوت در این خصوص گزارش داده بود که هکر‌ها با نفوذ به سامانه‌های شرکت ارتباطی «Voicenter» سیستم ارتباطات یکی از بزرگترین شرکت‌های صهیونیستی را فلج کرده‌اند.

شرکت ارتباطی Voicenter یکی از شرکت‌های پیشگام در فلسطین اشغالی است که به شرکت‌های فعال در حوزه بازرگانی خدمات ارائه می‌کند. از جمله شرکت‌هایی که از Voicenter خدمات دریافت می‌کنند، می‌توان به شرکت رایانه‌ای آمریکایی-صهیونیستی «چک پوینت» و شرکت ارتباطی «پارتنر» (سابقا با عنوان اورنج شناخته می‌شد)، شرکت «اکسفون» ارائه‌دهند خدمات تلفن همراه بین‌المللی و خدمات اینترنتی، «سیمیلار وب» ارائه‌دهند خدمات آنالیز وب، شرکت «جیت» ارائه‌دهنده خدمات حمل‌ونقل اشاره کرد.

منابع صهیونیستی حدود دو هفته پیش این گزارش نیز خبر داده بودند که گروهی از هکر‌ها پس از نفوذ به دانشگاه صهیونیستی «بارایلان»، اطلاعات مربوط به اساتید و دانشجویان این دانشگاه را که عده‌ای از آن‌ها مأموران اطلاعاتی و امنیتی بوده‌اند، به سرقت برده‌اند.

دو روز پیش از این حمله نیز منابع صهیونیستی از حمله سایبری گروه هکری «Sangkancil» به نهاد‌های رژیم صهیونیستی و درز اطلاعات حدود هفت میلیون صهیونیست خبر داده بودند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر